Tvůrci Two Point Hospital ze studia Two Point Studios se nehodlají zaměřovat pouze na navrhování a řízení nemocnice. Ve spolupráci se Segou tentokrát připravují Two Point Campus. Ve hře budete navrhovat vlastní univerzitu v netypickém stylu.

Informace o Two Point Campus unikly předčasně na Microsoft Store. Popisek titulu slibuje inovativní systém řízení a kreativní nástroje, které vám umožní postavit univerzitu svých snů. Stavět budete na otevřeném prostranství nejen samotnou školu, ale také jednotlivé učebny a parky s flórou, lavičkami, fontány, sochami, živými ploty a oplocením. Jediným omezením má být vaše představivost a zůstatek peněz na účtu.

„Namísto typických akademických předmětů si studenti ve hře Two Point Campus užívají celou řadu divokých a úžasných kurzů: od rytířské školy až po slintavou gastronomii, kde budou vaši studenti vyrábět lahodné výtvory, jakou jsou obří pizzy a obrovské koláče,“ uvádí popisek.

Přečtěte si také: Two Point Hospital - Máte v hlavě rozsvíceno? (Recenze)

„Akademický rok začíná letními prázdninami, což vám dává dostatek času na to, aby vše vypadalo skvěle, než se vaši studenti nastěhují. Vybudujte knihovny, najměte ty nejlepší zaměstnance (od excentrických profesorů po bláznivé výzkumníky), vybavte kampus těmi nejlepšími kurzy a sledujte, jak se odemyká akademický potenciál vašich studentů.“

Microsoft Store potvrzuje verze hry pro Xbox Series X/S, Xbox One a PC. Vydání očekáváme také pro PlayStation 5, PlayStation 4 a Nintendo Swich.