Vstupte znova do světa The Division. Tentokrát nás Ubisoft zahltil několika novinkami; připravil si trailer na The Division Resurgence a oznámení pro testování Tom Clancy's The Division Heartland. A padlo i slovo o Rainbow Six Siege Mobile.

Už brzo se dočkáme mobilní hry The Division Resurgence. Ještě předtím, během podzimu, proběhne uzavřené betatestování, do kterého se můžete registrovat. Očekávat můžete plno přestřelek nejen proti zákeřným počítačovým protivníkům, ale i skutečným hráčům, kteří touží po vítězství.

Hra bude zdarma a hrát budete v současné Americe po krizi. V zemi vypukl vir a způsobil chaos a kolaps vlády. Vaším úkolem jako agenta „Strategické divize pro vnitřní záležitosti“ je obnovit mír, chránit civilisty před nepřátelskými frakcemi a pomoci jim vybudovat lepší budoucnost.

Znova vstoupit do temné zóny budete moci jak přes Google Play, tak i App Store. Oficiální datum vydání je ale zatím stále neznámé.

Druhé oznámení se týká Tom Clancy's The Division Heartland, které po menší odmlce se přestavilo v kratší ukázce, kde se s námi o dojmy a zážitky podělili samotní vývojáři. Odhadované datum vydání se očekává někdy mezi tímto a příštím rokem.

Kreativní ředitel Keith Evans se objevil na streamu, aby vysvětlil „nové a odlišné“ pojetí Heartlandu a zároveň zůstal věrný zavedené historii univerza. Evans také uvedl, že Heartland bude obsahovat zcela nové příběhy a postavy, které navazují na první dvě hry.

Součástí ukázky bylo ještě oznámení o nadcházejícím testování, do kterého se můžete také přihlásit. Hra míří na všechny hlavní platformy, včetně obou generací konzolí a PC.

Opomenout nesmíme ani aktualizaci pro The Division 2, která přinese již desátou sezónu už 13. 9. a ponese název Price Power.

Zde se zúčastníte nového úkolu Manhunt, který vyžaduje vystopovat generála Petera Andersona, vůdce True Sons. Ten se snaží navázat spolupráci s Black Tusk. Tito dva nepřátele by při vzájemné spolupráci mohli vytvořit velmi silný tým, což znamená, že je na místě, abyste podobnému spojenectví předešli. Nová sezóna nabídne také nové oblečení a odměnu za kořist.

Následující 11. sezóna bude odstartována koncem tohoto roku s novými cíli. Na prezentaci byl představen nový spojenec a nové aktivity, přičemž další podrobnosti se dozvíme později v tomto roce.

A aby těch stříleček nebylo málo, Rainbow Six Siege Mobile se také přihlásilo o slovo. Bylo totiž oznámeno testování, které připadá na 12. 9. ve vybraných státech: Indie, Kanada, USA, Mexiko, Brazílie, Singapur a Filipíny.

Co je zajímavé, tenhle titul bude zatím dostupný jen pro zařízení se systémem Android. Dočkáme se vylepšené grafiky a hratelnosti, nového systému odemykání a postupu operátorů i battle passu. Kromě toho získáte sociální funkce, jako je hlasový chat a trvalé týmy, které zážitek ještě pozvednou.

Rainbow Six Siege Mobile bude mít tři mapy – Bank, Border a Clubhouse.