Adrenalinové honičky a přestřelky si užijeme v další hře ve stylu starých dobrých izometrických dílů Grand Theft Auto. Tentokrát však budeme stát na té správné straně. Staneme se totiž policistou, jenž má za úkol udržovat pořádek v Averno City, rozlehlé metropoli kypící životem a intrikami. Od rutinních dopravních přestupech až po kriminální vyšetřování s vysokými sázkami – každé rozhodnutí ovlivní osud města a jeho obyvatel.

V gameplay traileru se můžeme podívat na to, co nás každý den v akci The Precinct čeká. Hra má vystihnout podstatu policejní simulace a sandboxové podívané. Video má nabízet jen letmý pohled na bohatou hratelnost, včetně bankovních loupeží, pouličních závodů a drogových obchodů. Současně je hra milostným dopisem klasickým policejním filmům.

The Precinct se pochlubí neonově osvětlenými uličkami, deštěm zmáčenými ulicemi a rozhlehlými chátrajícími parky. Vše ovlivňuje střídání dne a noci a dynamické počasí. „Tohle je východní pobřeží 80. let v celé své neonově-noirové nádheře,“ dodávají autoři. Hra vyjde v letošním roce na PC, PlayStation 5 a Xbox Series X/S.