Zapněte si pásy, protože tohle bude velká jízda! The Crew Motorfest dorazí 14. 9. a během Gamescom Opening Night Live poskytl Ubisoft hráčům další pohled na závody v nejrůznějších prostředích. Uchvátí vás víc upravená trať, nebo bahnitá offroad cesta?

The Crew Motorofest v nové upoutávce předvádí nová vozidla i tratě. Pokračování oblíbené závodní série vás zavede do města plného neonů, rozsáhlé džungle nebo k pobřeží. Usednete přitom za nejrůznější typy vozidel, ať už jde o formule, pickupy nebo běžné, ale trochu vytuněné osobáky. Chybět samozřejmě nebudou značky jako Porsche, Ferrari, Mercedes či Ford (Mustang). To vše zažijete na havajském ostrově Oahu.

Během prezentace na Gamescomu také zaznělo, že od 14. do 17. září proběhne speciální akce, která v The Crew Motorfest nabídne pět bezplatných hodin závodění. Ideální pro ty, co si chtějí novinku vyzkoušet a bojí se, že by je nakonec nemusela bavit a koupě by později litovali.

The Crew Motorfest bude k dispozici pro PC a konzole PlayStation 5, Xbox Series X/S, PlayStation 4 a Xbox One. Hráčům slibuje nejlepší řidičský zážitek v otevřeném světě a údajně je potěší možností přenést vozidla z The Crew 2.