S blížím se vydáním se dozvídáme více podrobností o Tekken 8. Navíc se hezky rozšiřuje seznam hratelných bojovníků. Nově do něj můžeme přidat saúdskoarabského bojovníka Shaheena. Ten se poprvé objevil v Tekken 7.

Shaheen se umění boje učil od malička od svého otce. Krátce před třináctými narozeninami zachránil chlapce před pokusem o atentát. Tento chlapec, Salim, se stal jeho nejlepším přítelem na celý život. Poté, co byl zachráněn, řekl Salim Shaheenovi, že by měl své schopnosti používat k ochraně ostatních. Vzal Shaheena za ruku a požádal ho, aby mu dělal bodyguarda. Shaheen byl přijat do Salimovy domácnosti, která byla významnou rodinou v místní oblasti. Jejich vztah se změnil, když Shaheen vstoupil do armády, ale Salimova záhadná smrt přiměla jeho dávného přítele, aby zjistit pravdu – za vraždu jeho přítele má být zodpovědná G Corporation.

Při čekání na plnou verzi si můžete zahrát demo na PC, PlayStationu 5 i Xboxu Series X/S. hra vyjde 26. 1. 2024. Přečtěte si naše dojmy.

OBSAH DEMOVERZE TEKKEN 8

  • Příběh: „The Dark Awakens" Kapitola 1
  • ARCADE QUEST Kapitola 1 (obsah je upraven pro demoverzi)
  • SUPER BITVA S DUCHY
  • VERSUS mód - s Jinem, Kazuyou, Paulem a Ninou jako hratelnými postavami. Dostupné fáze jsou URBAN SQUARE (večerní), YAKUSHIMA a SANCTUM.
  • Galerie se zvýrazněnými scénami z her TEKKEN až TEKKEN 7