Společnost Bandai Namco překvapila informacemi o offline demoverzi Tekkena 8. Nadcházející bojovku si budeme moci vyzkoušet na všech platformách v průběhu prosince.

Jako první se dočkají majitelé PlayStationu 5. Pro ně bude demo zpřístupněno už ve čtvrtek 14. 12. Na Xboxu Series X/S a PC (Steam) najdeme demo přesně o týden později, tedy ve čtvrtek 21. 12.

Demoverze nám umožní ochutnat první kapitolu filmového příběhu nazvanou The Dark Awakens, Arcade Quest, lokální bitvy Versus a galerii. Mělo by jít o dostatek obsahu k tomu, abyste si udělali představu o tom, co nabídne plná verze Tekkena 8.

Arcade Quest je zčásti výukový a zčásti příběhový režim s výzvami, kde si vytvoříte svého chibi avatara a provedete ho hyperstylizovaným světem arkádové scény Tekkena 8. Je perfektní pro nováčky, kteří se chtějí naučit základní systémy, stejně tak pro zkušené hráče, aby se seznámili s novým systémem Heat.

Tekken 8 vyjde 26. 1. 2024 na stejné platformy. Pokud budete hrát na PC, tak tady najdete minimální a doporučené požadavky.