Na internet se dostaly první gameplay záběry ze hry Harry Potter: Quidditch Champions, jež byla před měsícem představena společností Warner Bros. Titul připravuje tým z Unbroken Studios už několik let a půjde o rychlou kompetitivní hru pro více hráčů zaměřenou na famfrpál.

Dosud jsme mohli vidět pouze krátký filmeček. Jeden streamer během víkendu porušil embargo a ukázal populární kouzelnický sport v akci. Záběry dohromady trvají tři minuty a ukazují výběr postavy a následné přizpůsobení, včetně koštěte.

Vývojáři se inspirovali známými hrdiny a padouchy z filmů Harryho Pottera. Postavy vycházejí z Harryho Pottera, Draca Malfoye, Cho Changové, Cedrika Diggoryho, Rona Weasleyho, Angeliny Johnsonové, Ginny Weasleyové, Olivera Wooda a madam Rolandy Hoochové.

Nejzajímavější jsou ale pasáže z tréninkového režimu a samotného zápasu. Všimnout si také můžete, jak koště zanechává různobarevné magické stopy od jednoduchých šmouh až po složitější efekty. Nepřekvapivě jsou k dispozici také hábity v barvách jednotlivých bradavických kolejí.

Harry Potter: Quidditch Champions je oznámen pro PC a nespecifikované konzole. Datum vydání stanoveno nebylo.