Autoři oblíbené série XCOM, která se řadí mezi nejlepší tahová RPG, ve dvouminutovém gameplay traileru přibližují boj v nadcházející hře Marvel's Midnight Suns.

Bojový systém se soustředí na tři hrdiny se specifickými schopnostmi, kteří bojují proti nejrůznějším nepřátelům z komiksového světa Marvelu. Výběr hrdinů bude důležitý, každý má jiné speciality, které aktivujete správnými kartami.

Důležitý bude také vztah mezi Hunterem a jeho týmem. Námi upravená postava může bojovat po boku Kapitána Ameriky, Iron Mana, Spider-Mana a dalších známých superhrdinů.

„Kvůli zvrácené kombinaci magie a vědy nechvalně proslulá síla známá jako Hydra oživila Lilith, matku démonů, po staletích spánku. Lilith se nezastaví před ničím, aby naplnila prastaré proroctví a vyvolala svého zlého pána Chthona. Avengers, kteří se ocitají na pokraji sil, se zoufale snaží bojovat ohněm proti pekelnému ohni a požádají o pomoc Midnight Suns – Nico Minoru, Blade, Magik a Ghost Rider –, mladé hrdiny se schopnostmi s nadpřirozeným původem, kteří se dali dohromady, aby zabránili přesně tomu proroctví, které chce Lilith naplnit. Společně vzkřísí prastarého válečníka Huntera, Lilithino opuštěné dítě a jediného hrdinu, o kterém se ví, že ji porazil,“ přibližuje příběh hry studio Firaxis Games.

Marvel's Midnight Suns vyjde 2. 12. 2022 na PC, PlayStation 5 a Xbox Series X/S. Později dorazí hra na PlayStation 4, Xbox One a Nintendo Switch.