Posledním dodatečným bojovníkem v rámci prvního Kombat Packu je Takeda Takahashi. Člen japonské mafie se bude v Mortal Kombatu 1 hlásit už příští týden. Co se Kameo bojovníka týče, tak tentokrát to bude Ferra.

Majitelé Kombat Packu 1 k němu budou mít přístup od 23. 7. tohoto roku v rámci early access. Ostatní si ho budou moci koupit o týden později. Ve videu úplně nahoře se můžete podívat na to, jak Takeda Takahashi bude v Mortal Kombatu 1 bojovat.

Závěr července bude zajímavý ještě z jiného důvodu. Na Comic-Conu se očekává odhalení druhého Kombat Packu. V tomto season passu má být údajně dalších šest dodatečných bojovníků. Datamineři si myslí, že tři bojovníci budou z Mortal Kombat, dva z filmů s Arnoldem Schwarzeneggerem a jeden z hororové série Vřískot.

Údajně má dorazit Cyrax, Sektor a Noob Saibot z Mortal Kombatu. Doplní je prý android T-1000 z Terminátora, válečník Barbar Conan či Ghostface z filmové série Vřískot. Brali byste je?

V prvním Kombat Packu byly tyto postavy: Homelander ze seriálu The Boys, Omni-Man z Invincible, Peacemaker dabovaný Johnem Cenou, démon Quan Chi, nindža Ermac a brzy příchozí Takeda Takahashi.