Nintendo je odhodláno překonat The Legend of Zelda: Breath of the Wild a mnozí označují pokračování tohoto skvělého dobrodružství za pomyslnou tečku za úspěšnou generací prvního Switche. Japonská společnost je úspěchem The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom natolik přesvědčena, že to bude první hra pro Switch prodávaná za 70 dolarů, respektive 70 eur.

Od plnohodnotného gameplay traileru z února tohoto roku víme, že Link dostane mnoho stavitelských schopností, které mu umožní vyrobit vozidlo i vznášedlo. Producent Eiji Aonuma ale při poděkování komunitě za ocenění za nejočekávanější hru na Dengeki Game Awards 2023 prozradil ještě jednu zajímavost.

„V The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom bude navíc představivost hráčů doplněna novou hratelností, která přinese změny do herního světa,“ měl podle citací smazaných tweetů účtu Genki_JPN prohlásit producent. Také doufá, že hráči budou těmito úpravami příjemně překvapeni.

Na podrobnosti si musíme počkat. Představa, že se svět bude měnit podle našich činů zní zajímavě, ať už to bude na nebi nebo na zemi. Hra vyjde 12. 5. 2023 exkluzivně na Nintendo Switch.