Dvouminutový gameplay trailer na dnešním State of Play nám přiblížil dobrodružnou hru Subnautica Below Zero a prozradil detaily o PlayStation 5 verzi.

V pokračování nového titulu Subnautica se vrhneme do podmořského světa plného nových a rozsáhlých biomů k prozkoumání a tajemných a neznámých tvorů číhajících v hlubinách mimozemské nelítostné planety. Dozvíme se více informací o záhadných okolnostech, které nás přivedly na planetu, a budeme muset přežít drsné arktické podmínky. K dispozici budou nové nástroje a vozidla, které můžeme vyrobit.

Přečtěte si také: Ratchet & Clank: Rift Apart vypadá jako zábavná akční skákačka pro každého

Vývojáři ze studia Unknown Worlds pracovali na využití ovladače DualSense u konzole PlayStation 5. Díky haptické odezvě máme dostávat vizuální a zvukové signály spojené s klíčovými momenty hry, stejně tak při používání nástrojů nebo vozidla.

Pokud si plánujete koupit PS4 verzi, tak bez dalších investic budete moci hru upgradovat na PlayStation 5. Jen pozor, pokud si koupíte Subnautica Below Zero fyzicky, tak nezapomeňte, že digitální edice PS5 nemá Blu-ray mechaniku. V takovém případě musíte koupit digitální verzi hry.

Subnautica Below Zero vyjde 14. 5. letošního roku s českými titulky nejen na PS5 a PS4, ale také na PC, Xbox Series X/S, Xbox One a Nintendo Switch.