Od vydání hry Star Wars Jedi: Survivor uběhla už nějaká doba a za tu dobu tenhle titul stihl okusit dost velký počet hráčů. Není tedy divu, že společnost EA zveřejnila velmi zajímavé statistiky, které shrnují nejen zajímavá fakta, ale i absolutně znepokojivý počet hráčů, kteří se nevydali hledat Calovo pončo.

Ale vezmeme ty statistiky pěkně popořadě. Nejpopulárnější styl postoje byl boj s jedním mečem. Ten si vybralo přes 31 % hráčů, jako druhou možnost hráči nejvíce uvítali dva meče. Co se týče nejčastěji zvolené obtížnosti, tak je vidět, že hráči nechtějí nic jednoduchého, ale taky netrpí masochismem. Nejtěžší obtížnost si totiž vybralo jen 4 % hráčů. Úroveň Jedi Knight si vybralo přes 50 %. Přesto bylo poraženo 2 855 586 942 protivníků.

Když to vezmeme z toho vtipného koutku, svou lásku k Turglovi projevili naprosto všichni, téměř devět set tisíckrát byl zprovozněn Greezův záchod a pouze 11,5 % objevilo Calovo pončo. U samotného Cala byl nejoblíbenějším vzhledem crew cut, krátký plnovous a bílý světelný meč.

Zbytek statik můžete vidět výše na obrázkách. Pokud jste se ještě neodhodlali ke koupi, může vám v rozhodování pomoci naše recenze. Star Wars Jedi: Survivor se navíc nedávno dočkal velké aktualizace s vylepšením výkonu a opravou dalších chyb.