Předplatitelé základního balíčku EA Play se mohou těšit na nové hry. Společnost Electronic Arts oznámila, že brzy do služby přidá plné verze titulů Star Wars Squadrons, NHL 21 a Madden NFL 21.

Star Wars Squadrons dorazí v průběhu března/marce. Přesné datum pro vesmírnou střílečku ze světa Hvězdných válek, jež vyšla loni na podzim, prozrazeno nebylo. Jen škoda, že končí podpora hry.

Americký fotbal prostřednictvím Madden NFL 21 se v katalogu EA Play objeví 2. 3. V dubnu/apríli bude nabídka rozšířena ještě o virtuální hokej NHL 21.

EA Play je dostupné na PC (prostřednictvím Originu a Steamu) a konzolích PlayStation a Xbox. Na platformách od Microsoftu je navíc součástí předplatného Xbox Game Pass Ultimate - na PC bude spuštěno během letošního roku. Členství v EA Play stojí 3,99 eur měsíčně (nebo 24,99 eur) ročně. Pro nové členy je první měsíc za 0,99 eur.

Na počítačích je v nabídce ještě EA Play Pro za 14,99 eur měsíčně nebo 99,99 eur ročně. To vám zajistí předností přístup k deluxe verzím her od Electronic Arts a další bonusy, zatímco se standardním EA Play si můžete nové hry od EA vyzkoušet po dobu 10 hodin a plné verze vybraných her.

Přečtěte si také: EA a BioWare zrušili Anthem Next