Na plnohodnotné pokračování série Splinter Cell netrpělivě čeká celá řada fanoušků. Ubisoft je zatím nevyslyšel. Místo vydání nového dílu využívá známého tajného agenta v jiných hrách. Nyní se ho rozhodl přidat do oblíbené kompetitivní střílečky Tom Clancy’s Rainbow Six: Siege.

Sam Fisher se do Rainbow Six: Siege podívá společně s velkou aktualizací Operation Shadow Legacy a stane se novým hratelným operátorem. Očekávat můžete, že využije své vlastní vybavení, ale na podrobnosti si musíme počkat. Zatím vývojáři posílají krátký teaser trailer. Ten naznačuje, že Sam Fisher bude mít k dispozici noční vidění.

Plnohodnotné odhalení updatu Operation Shadow Legacy je naplánováno na 16. 8. Dojde k němu prostřednictvím streamu na Twitchi Rainbow Six. Pokud se Ubisoft bude držet tradice, tak společně se Samem Fisherem dorazí do hry ještě druhý nový operátor.

Připomeňme, že poslední Splinter Cell vyšel v roce 2013 s podtitulem Blacklist. Od té doby se objevila řada spekulací, ale na oficiální oznámení nadále čekáme. Ubisoft využil Sama Fishera ve své mobilní hře Tom Clancy's Elite Squad a také v Ghost Recon Breakpoint a Ghost Recon Wildlands. Mezitím vydavatel fanouškům vzkázal, že Splinter Cell není mrtvý. To je ale vše.