Další den, další nával oznámení. Takový už holt červen je, ale nejspíš není důvod, aby si někdo stěžoval. Ačkoli byla dnešní akce - čtvrtý den Summer of Gaming od IGN - trochu klidnější a ne tak nabitý, nebyl zároveň o nic méně zajímavý. V redakci nás zaujal především zajímavě vypadající projekt The Forgotten City nebo remake Destroy All Humans! Co vás?

SOLASTA: CROWN OF THE MAGISTER

Solasta: Crown of the Magister je D&D RPG s licencí od Wizards of the Coast a jde o klasické stolní RPG ve formě videohry, u níž mají vývojáři snahu nabídnout hráčům stejnou míru svobody jako mají v tabletop verzi.

Zájemci o Solasta: Crown of the Magister by měli zítra sledovat Steam, kde bude dostupná demoverze. Hrát budete moci do 22. června.

THE SURVIVALISTS

Pouštní ostrov ze světa The Escapists čeká v sandboxovém survivalu The Survivalists. Na Steamu je časově omezená beta, která obsahuje kooperaci pro čtyři skupiny, aby společně hledaly kořist, vyráběly předměty, stavěly a bránily se různému nebezpečí.

The Survivalists vyjde v letošním roce v plné verzi pro PC, PS4, Xbox One a Switch.

VIGOR

Survival Vigor od českého studia Bohemia Interactive se připomněl v krátkém videu, ve kterém dostala prostor verze pro Nintendo Switch. Hra je free-to-play na Xboxu One a brzy by měla vyjít pro Switch.

NINJALA

Ninjala je akce od japonského studia GungHo Entertainment, která vyjde 24. 6. na Nintendo Switch. Nejlepší bude, když se podíváte na nový příběhový trailer, který mluví sám za sebe.

FIGHT CRAB

30. července na PC přes Steam vyjde Fight Crab. Ano, už z názvu je jasné, že půjde o bitvu krabů. Konkrétně bude na výběr 20 různých typů obřích krabů a 10 dynamických etap, na nichž budete bojovat v režimech jeden na jednoho nebo dva na dva. Kraby dokonce budou mít k dispozici různé zbraně, celkem má být ve hře 50 zbraní.

THE FORGOTTEN CITY

The Forgotten City je příběhová adventura založená na oceňované modifikaci pro The Elder Scrolls V: Skyrim, která získala cenu Writers' Guild a zaznamenala více než dva a půl milionu stažení.

Ve hře budete prozkoumávat autentický antický Řím s cílem vyřešit epické tajemství. K jeho rozlousknutí musíte využívat časovou smyčku a provést obtížná morální rozhodnutí. Hrát budete za vlastního hrdinu, kterému určíte pohlaví, rasu i příběh.

 30XX

Příznivci Mega Mana v roguelike stylu se mohou těšit na pokračování 20XX od Batterystaple Games, kteří předvedli 8 minut z arkádové, ale obtížné střílečky 30XX. Ta se chystá pro PC, PS4, Xbox One i Switch. Na Steamu je možné stáhnout demo.

SPONGEBOB SQUAREPANTS: BATTLE FOR BIKINI BOTTOM - REHYDRATED

NEW WORLD

SCARLET NEXUS

SHING

RECOMPILE

MONTÁŽ HER OD HUMBLE GAMES

Corepunk

DESTROY ALL HUMANS REMAKE