Máme za sebou další šílenou a zábavnou netradiční tiskovou konferenci společnosti Devolver Digital. Její obsah už ale tak zajímavý nebyl. Největší prostor si zaslouží brutální střílečka Shadow Warrior 3, dobrodružné Trek to Yomi, Phantom Abyss a Wizard with a Gun. Vše v našem souhrnu.

Přečtěte si také: VELKÝ souhrn z celé E3 2021 - Oznámení, videa, novinky

Shadow Warrior 3

Akční řezničina Shadow Warrior 3 se dočkala dalšího gameplay traileru, který ukazuje nové typy nepřátel, prostředí a jak už je zvykem – hektolitry krve. Bohužel zatím bez přesného data vydání, spokojit se tak musíme s tím, že hra vyjde někdy tento rok pro PC, PS4 a Xbox One a přes zpětnou kompatibilitu pro PS5 a Xbox Series X/S.

TREK TO YOMI

Následuje představení dobrodružné akční hry Trek to Yomi o mladém šermíři Hirokovi, který přísahal svému umírajícímu mistrovi, že bude chránit své město a lidi, které miluje, před všemi hrozbami. Tváří v tvář tragédii musí osamělý samuraj cestovat za hranice života a smrti, aby se postavil sám sobě a rozhodl o své další cestě.

Vývojáři lákají na filmovou prezentaci, stylový boj a mýtické vyprávění příběhu.

Phantom Abyss

Již 22. 6. letošního bude na Steamu v předběžném přístupu dostupná masivně asynchronní multiplayerovka Phantom Abyss, která hráče uvrhne do procedurálně generovaných chrámů a dá jim za úkol získat posvátné relikvie ukryté ve smrtících komnatách.

WIZARD WITH A GUN

Jedna z nově oznámených her je Wizard with a Gun. Kooperativní sandboxový survival odehrávající se v magické divočině s nebezpečnými příšerami a tajemstvími. Sami nebo s přáteli budete sbírat a vyrábět; oblékat svého kouzelníka a designovat zbraně, kulky a vaši věž.

Wizard with a Gun vyjde příští rok na PC a Nintendo Switch a pyšní se hlavně systematickou hratelností, náhodně generovanou mapou a akční hratelností.

DEATH'S DOOR

INSCRYPTION

Devolver Tumble Time

Demon Throttle