Studio Full Circle pilně pracuje na čtvrtém díle série Skate, díky čemuž jsme se dočkali tohoto nového oznámení. Skate 4 se kromě konzolí podívá také na počítače, což bude poprvé v historii série. Je vidět, že studio opravdu naslouchá názorům svých fanoušků, a kromě pořádného zaměření na skateboardové triky, konečně sérii přivede i na PC.

Vývojáři o tom informovali prostřednictví příspěvku na svém Twitteru. V něm naleznete jednoduchý text "PC_confirmation.exe" a krátké video, na jehož konci se objeví CRT monitor s logem série Skate. To vše jednoznačně naznačuje, že jakmile bude Skate 4 připraven k vydání, dočkáme se ho také na PC.

Nejnovější díl série Skate, tedy Skate 3, vyšel již v roce 2010. Oznámení Skate 4 proběhlo v létě loňského roku a od té doby se fanoušci série nemohou nového dílu dočkat. O hře toho ale bohužel zatím moc nevíme. Pro její vývoj bylo vytvořeno začátkem letošního roku ve Vancouveru studio Full Circle, které se titulu plně věnuje.

To naposledy zveřejnilo trailer, ve kterém je vidět práce s motion capture. Zbytek je ale ještě daleko. Musíme si počkat na ukázku hratelnosti i datum vydání.