Povedená a oblíbená kung-fu bojovka Sifu se v březnu nadcházejícího roku přesune na Xbox Series X/S a Xbox One. Plus PC verze už nebude exkluzivně na Epic Games Store, ale bude dostupná také na Steamu.

Současně na všechny platformy dorazí bezplatná aktualizace s novým herním režimem Arenas. Ten byl už dříve avizován. Dnes se na něj můžeme podívat v traileru. Vývojáři ze studia Sloclap lákají na novou masivní dávku modifikátorů, která zdvojnásobuje aktuální množství ve hře. Také se můžete těšit na alternativní kung-fu pohyby vašeho hrdiny.

To vše a mnohem více odemknete, když dokončíte výzvy v arénách. Chybět nebude ani zpřístupnění nových cheatů a dalšího oblečení.

V Sifu se stanete kung-fu bojovníkem, který po každé smrti zestárne, až nakonec zemře. Hra později obdržela aktualizaci s výběrem lehčích i těžších obtížností, aby si dobrodružství mohl vychutnat každý hráč.

Hra Sifu vyšla v únoru 2022 na PC, PlayStation 5 a PlayStation 4. V listopadu dorazila ještě na Nintendo Switch. Naše recenze zde.