Z oznamovacího traileru severské bojovky Blood of Heroes je jasně patrná inspirace hrami Dark Souls a For Honor. Hráči se v arénách utkají proti sobě. Tvůrci připravují nelítostný svět a intenzivní boje ve středověkých severských arénách, kde budete bojovat na život a na smrt v honbě za slávou. K dispozici bude celá řada bojových stylů a arzenál smrtících zbraní a schopností.

Vývojáři z běloruského studia Vizor Gamer, které je známé především mobilními a sociální hry, v tiskové zprávě inspiraci potvrzují. „Chtěli jsme vytvořit hru s hříšným, adrenalinem napumpovaným světem inspirovaným Dark Souls a nelítostnými bitvami hráče proti hráči a bojovníkům, kteří neprojevují lítost ani strach,“ uvedl šéf vývoje Dmitry Voronov.

„V Blood of Heroes, stejně jako v historii, nejsou hrdinové vždy rytíři v lesklé zbroji, kteří bojují za vyšší dobrou. Mohou být neúprosní, lstiví, pomstychtiví, nebo naopak podporující a ochraňující. Snažili jsme se jim dát osobnost, aby si hráč mohl vybrat takovou, která odpovídá jeho náladě a hernímu stylu,“ dodal.

Blood of Heroes je v plánu na PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox One, Xbox Series X/S a PC. Uzavřený beta test začne 4. 5. na počítačích. Zájemci se mohou přihlásit na oficiálních stránkách hry. Beta zahrne šest různých hrdinů v bojových režimech jeden na jednoho i ve skupině.

Datum vydání stanoveno nebylo.