Dříve avizovaná změna je tady. Včera byla hra Hitman 3 přejmenovaná na Hitman World of Assassination. Nová „edice“ zahrnuje přístup k hrám Hitman 1 a Hitman 2 prostřednictvím systému Access Pass a přináší nový rogue-lite mód Freelancer.

Nejdůležitější změnou je, že majitelé Hitmana 3 na všech platformách mají teď přístup k obsahu z Hitman 1 a Hitman 2 a mohou si dokoupit další obsah prostřednictvím DLC.

Ve Freelancer režimu se Agent 47 zaměřuje na různé Syndikáty. Musíte si vybrat Syndikát, najít jeho nižší členy a postupně je likvidovat, abyste se dostali k jejich hlavním představitelům, tedy bossům. Ale pozor, pokud neuspějete, musíte začít znovu výběrem jiného Syndikátu.

Tyhle mise se odehrávají v lokacích z celé trilogie, takže budete de facto cestovat po celém světě. Navíc máte mít plnou kontrolu nad tím, které zbraně budete používat. Za plnění úkolů pochopitelně budete dostávat peníze, které investujete do lepšího vybavení.

Ještě byste měli vědět, že Freelancer sází na náhodné prvky a vynechává skriptované prvky z hlavní kampaně. Tím má přinést dynamický sandbox, v němž prověříte své schopnosti.

Pokud Hitman 3 nevlastníte, tak 70 eur zaplatíte za edici s Hitman 3, Hitman 2 Standard Edition Access Pass a Hitman Game of The Year Edition Access Pass. Teď je Hitman World of Assassination se slevou 45 % za 38,49 eur na Steamu, 825 Kč na Epic Games Store, 1016,95 Kč na PlayStation Store (platí pro PS Plus) a 1099,45 Kč na Xbox Store. Plus hra je součástí Game Passu.

Na všech platformách je ještě upgrade na verzi Deluxe Pack za 30 eur. V té je Hitman 3 Deluxe Pack, Hitman 3 Seven Deadly Sins Collection a Hitman 2 Expansion Access Pass.