Seriál Doctor Who (Pán času) v řadách svých fanoušků poslední dobou žije v poněkud turbulentním stavu, za který může především aktuální showrunner Chris Chibnall. Naštěstí pro ně ale neexistuje tato série jenom na televizi, ale také ve formě různých audiopříběhů a občasně i ve hrách.

Zrovna koncem minulého roku jsme se dočkali VR zážitku Doctor Who: The Edge of Time, na který se podíval náš redakční klaun Killer ve své recenzi. I když ho hra na zadek neposadila, vypadá to, že byla natolik úspěšná, aby dokázala uživit přímé pokračování.

Přečtěte si také: Doctor Who: The Edge of Time je spíše wibbly-wobbly než timey-wimey

Tudíž přichází na řadu včera oznámené Doctor Who: The Edge of Reality. To z oznamovacího traileru slibuje hlavně nové dobrodružství doprovázené novou hratelností, novými monstry a novými světy k prozkoumání. A to po boku nejen třináctého Doktora, Jodie Whittaker, ale také fanoušky oblíbeného desátého Doktora, Davida Tennanta.

V aktuální chvíli si budeme muset vystačit s těmito základními informacemi, malou hrstkou screenshotů a minutovým teaser trailerem. A také předběžným datem vydání, které spadá na jaro příštího roku. Zajímavostí je, že tentokrát hra vyjde nejen na PC a PlayStation 4, ale také PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S a Nintendo Switch.

Znamená to tedy, že The Edge of Reality opouští od svého VR prostředí (alespoň nuceně) a půjde o tradičnější hru. Tak to jsme zvědaví.