Po traileru a prvních gameplay záběrech přichází Ubisoft se sedmiminutovým videem, které detailně představuje The Crew Motorfest a rozebírá základní součásti zážitku.

Jak už víme, tak oproti předchozím dvěma dílům se nedočkáme zmenšené verze celých Spojených států amerických. Místo toho nás Motorfest zavede na havajský ostrov O’ahu s rozmanitým prostředím. Těšit se můžeme na deštné pralesy, městské oblasti, sopečné svahy, panenské pláže, vyprahlé krajiny a na mnoho dalšího.

Druhým lákadlem jsou samozřejmě nejrůznější automobily, motorky, off-road džípy, lodě a letadla. Tady Ubisoft ještě není konkrétní, ale dříve se mluvilo o nabídce 566 kousků, které z 80 až 90 procent pocházejí z The Crew 2. Dnešní video je totiž zaměřeno převážně na auta.

Třetím lákadlem jsou playlisty, které slouží jako hlavní aktivity hry. Každý playlist má nabídnout unikátní výzvy, vozidla, odměny a další obsah. Například playlist Vintage Garage se zaměří na historii a vývoj automobilů v pěti obdobích, počínaje 50. lety a konče 90. lety. Vývojáři dokonce myslí na menší detaily a jednou ze zajímavostí je, že při jízdě ve vozidle z 50. let nebudeme mít přístup k mapě.

Playlisty doplní další aktivity v otevřením světě. Tady si můžeme poznamenat slalomy, únikové výzvy, kaskadérské skoky, kamery měřící rychlost nebo skryté bedny s odměnami. Nemluvě o zajímavostech ve festivalové oblasti (společenské centrum), kde se nachází driftovací okruh, dráha pro drag race a masivní dvojité smyčky jako z Trackmanie. Potom jsou tady rovněž off-road oblasti.

Pokud toužíte po čistě gameplay záběrech, tak níže ve videu. Jak se vám The Crew Motorfest zamlouvá? Hra dorazí 14. 9. letošního roku na PS5, Xbox Series X/S, PS4, Xbox One a PC.