Na začátku roku studio Skunkape Games, které si vzalo na starost remasterování epizodických adventur od Telltale Games, v nichž září duo Sam a Max, odhalilo, že se remasteru třetí a poslední sezóny s názvem Sam & Max: The Devil's Playhouse dočkáme ještě letos. Ale jak už to tak bývá, nakonec je všechno jinak.

Vývojáři nyní s jistotou ví, že remaster třetí sezóny, která původně vyšla už v roce 2010, nestihnou dokončit do konce letošního roku. A tak formálně oznámili odklad na jaro 2024. „Ale jsme super blízko, takže za pár měsíců budete moci hrát poslední hru z epizodické Sam & Max trilogie v celé její remasterované kráse,“ dočteme se v nové zprávě na Steamu.

Na Steamu se alespoň objevila produktová stránka remasteru, díky čemuž jsme dostali nálož čerstvých screenshotů. Výše se můžete podívat také na krátké video, jež nabízí srovnání vizuálu originálu od Telltale Games a chystané vylepšené verze od Skunkape Games.

Sam & Max: The Devil's Playhouse Remastered ale pochopitelně nevyjde jen na PC (kromě Steamu snad dříve či později dojde i na GOG.com). Studio Skunkape na Twitteru rovněž oznámilo, že vizuálně a technicky vylepšená třetí řada Sama a Maxe vyjde na stejné konzole, na nichž se objevily remastery prvních dvou sezón. Což znamená Xbox One, Xbox Series X|S, PlayStation 4, PlayStation 5 a Nintendo Switch.