Koncem minulého roku začala velká oprava Saints Row, která má v letošním roce pokračovat. Čekali jsme dlouho na zprávy od vývojářů ze studia Volition, které se přesunulo pod Gearbox Entertainment Company, dříve byl tým dceřinou společností Deep Silveru, všechny vlastní Embracer Group. Konečně ale novinky přicházejí, skomírající gangsterskou open-world akci se pokusí nakopnout Dead Island 2.

V tomto crossoveru s Dead Island 2 se hráči Saints Row budou moci obléknout do oblečení inspirovaným bezohledným antihrdinou Jacobem a okázalou atletkou Amy ze zombie apokalypsy. Bezplatný balíček bude dostupný od 11. 4 a přinese také novou zbraň, emotikony a dekorace pro velitelství Saints.

Na loňskou aktualizaci má navázat dosud největší bezplatná aktualizace. Vyjde v květnu/máji a zásadně přepracuje hru; od boje až po fotografický režim, přidá novou čtvrť Sunshine Springs a obsáhne další vylepšení.

Majitelé Expansion Passu se mohou těšit na tři rozšíření. První vyjde také v květnu a nabídne nové příběhové mise ve Sunshine Springs, různé eventy, kosmetické maličkosti a další nespecifikované věci.

V červenci dojde na druhé rozšíření. Jmenuje se Doc Ketchum's Murder Circus a představí nový režim pro jednoho hráče. DLC doprovodí bezplatná aktualizace s novými funkcemi, vylepšením a dalším obsahem.

Odhalená roadmapa se uzavře v srpnu s třetím dosud nepojmenovaným rozšířením a další bezplatnou aktualizací. Ta slibuje přidat druhou novou čtvrť a další nové funkce a vylepšení.

Restart Saints Row vyšel v létě loňského roku s českými titulky na PC a poslední dvě generace konzolí PlayStation a Xbox. Hra zdaleka nesplnila očekávání společnosti Embracer Group, která vlastní THQ Nordic. Vydavatel to ale nevzdal a rozhodl se titul opravit a vylepšit.