V rušném fiktivním městě Santo Ileso na jihozápadě Spojených států bují zločin. Se skupinou mladých kamarádů se vydáte na vlastní ilegální dobrodružství s cílem vyšvihnout se na vrchol. V restartu bláznivé série Saints Row budete nakupovat různé podniky, které poslouží jako zástěrka pro širokou škálu nelegálních aktivit, zatímco budete pomalu, ale jistě přebírat vládu nad městem.

Těšit se můžete na ozbrojené loupeže, likvidaci toxického odpadu a chybět nemůžou známé pojistné podvody. Každá aktivita má vlastní jedinečný herní styl, odměny, mise a postavy. Záběry ozbrojených loupeží ukazují přípravu na akci a únikovou jízdu, zatímco v pojišťovacích podvodech budete úmyslně vrážet do protijedoucích vozidel s cílem způsobit co největší škodu. Tohle moc dobře znají fanoušci série.

Podle kreativního ředitele Jima Booneho budeme mít určitou míru volby v tom, jakým zločineckým aktivitám se budeme věnovat. „Můžete si vybrat, jak se vaše zločinecké impérium bude utvářet. Které podniky vybudujete a kam je umístíte je na vás,“ dodal.

Zločinecké činnosti prezentované v nejnovějším traileru jsou jen částí toho, co najdeme v Saints Row. Na konci videa můžeme vidět podniky, které budou pravděpodobně sloužit jako zástěrka pro organizovaný zločin, včetně akademie bojových umění a prádelny.

Pokud toužíte vidět více ze Saints Row, tak se americký Game Informer nedávno pochlubil osmi minutami z úvodu hry. Video se skládá z honiček, přestřelek, výbuchů a spousty akce s destrukcí.

Saints Row vyjde 25. 2. 2022 na PC, PlayStation 5, Xbox Series X/S, PlayStation 4 a Xbox One. Ve hře budou české titulky.