Activision přináší druhou upoutávku na Call of Duty: Black Ops 6. Video nazvané otevřete oči se opírá o některé konspirační teorie série Black Ops a ukazuje různé výňatky z americké televize, zejména ze zpráv.

Vidíme bývalé americké prezidenty Billa Clintona a George Bushe staršího. Vypadá to, že jedním z padouchů bude Saddám Husajn Abd al-Madžíd al-Tikrítí, jenž byl iráckým prezidentem v letech 1979 až 2003. To potvrzuje nejen video, ale také vodítko studia Treyarch, které vede na místo paláce Saddáma Husajna v Iráku.

To posiluje předchozí neoficiální informace o zasazení do války v Perském zálivu. Dle Toma Hendersona z Insider Gaming se hra dříve jmenovala Call of Duty: Black Ops - Gulf War. Válka v Perském zálivu probíhala od srpna 1990 do února 1991 mezi aliancí vedenou Spojenými státy americkými a Irákem poté, co Saddám Husajn nařídil invazi do Kuvajtu.

Kdo bude druhý teaser pozorně sledovat, uvidí dokonce jeden záběr ze zombie režimu. Ten pochopitelně v Black Ops nemůže chybět.

Designérka Nicole Havin z Treyarchu na sociální síť X po spuštění teaser stránky napsala, že hra se testuje už dva roky. Podle ní nejsme připraveni. Už ale nenapsala, na co přesně nejsme připraveni.

Brzy by měl následovat plnohodnotný filmový trailer a představení hry s gameplay záběry je v plánu na 9. 6.

Call of Duty: Black Ops 6 údajně vyjde 25. 10. 2024 na PC, PlayStation 5, Xbox Series X/S, PlayStation 4 a Xbox One.