Na první pohled nevinný příspěvek na Twitteru rozvířil spekulace o brzkém oznámení rozšíření akční RPG adventury Horizon Forbidden West.

Vše způsobil prominentní insider The Snitch, jenž zveřejnil mapu zachycující Las Vegas, San Francisco a Los Angeles. Tuhle oblast, kde se odehrává dobrodružství Aloy, překrývá něco, co připomíná Focus, malé komunikační zařízení ze světa Horizon.

Podle insidera a novináře Tom Henderson tady máme lákadlo na rozšíření Burning Shores. Odehrávat se prý bude v jižní části. V původním příběhu se o ní postavy letmo zmíní a skutečně se jmenuje Burning Shores.

Henderson oznámení expanze očekává na The Game Awards 2022 (9. 12. od 2:00 našeho času) a údajně vyjde už v dubnu 2023. To abych si pospíšil a Horizon Forbidden West dohrál. Co vy, už jste hru prošli?

Já už jen připomenu, že představení rozšíření nebude velké překvapení, naznačoval ho herec Lance Reddick, jenž hraje Sylense, i když tweet okamžitě smazal. Navíc Zero Dawn obdrželo samostatnou placenou expanzi The Frozen Wilds, vyšla v listopadu 2017, zatímco původní hra v březnu téhož roku.