Po představení dvou důležitých zbraní přicházejí na řadu nepřátelé. Ve střílečce Warhammer 40,000: Space Marine 2 se postavíme nebezpečným rojům Tyranidů.

Dle krátkého videa představují tito ohavní mimozemští tvorové pro hlavního hrdinu Tita a jeho spojence jednu z nejsmrtelnějších hrozeb. Jako jednotlivci jsou téměř neškodní, jejich síla totiž spočívá v počtu.

Není překvapením, že studio Saber Interactive postavilo tyranidské roje na své technologii kooperativní střílečky World War Z. Jen krvežíznivé zombie vystřídali tihle predátoři. Jejich se skládají z desítek až stovek. Ty budeme masakrovat pomocí kontaktních a střelných zbraní. Dle tvůrců je nejlepší strategií pustit se do boje s těžkým bolterem nebo se ohánět řetězovým mečem.

Warhammer 40 000: Space Marine 2 nabídne příběhovou kampaň o délce přibližně 12 hodin. Příběh budete moci prožít sami, stejně tak v doprovodu až dalších dvou hráčů. Zážitek doplňuje PvE akce (hráči proti umělé inteligenci) na šesti jedinečných mapách a PvP boje (hráči proti sobě) v režimech Annihilation (Team Deathmatch), Seize Ground (Domination) a Capture and Control (King of the Hill). Vývojáři hodlají hru obohacovat o nové mapy pro PvP a mise pro Operations (PvE). Vše bude zdarma.

Warhammer 40 000: Space Marine 2 vychází 9. září 2024 s českými titulky na PlayStation 5, Xbox Series X/S a PC.