Adrenalinová sportovní hra Riders Republic po vydání zapadla a moc se o ní nemluví, ale stále žije. Dokládá to spuštěním osmé sezóny, která přináší nové vybavení a kosmetiku.

Hlavním obsahem je nový outdoorový sport. Po lyžování, snowboardingu, cyklistice, BMX a wingsuitu si hráči mohou užívat skateboarding. Triky na prkně můžete pilovat v nové oblasti nacházející se v kaňonu Brice. Tady najdete kombinaci vnitřních a venkovních skateparků a obří rampu pro milovníky vzrušení. Ti si přijdou na své v nové kariéře se čtyřmi kaskadérskými kousky, 15 událostmi a třemi novými sponzory.

Autoři mluví o 44 nových tricích. Na videu je vidět například Ollie, Frontside, Backside, Fakie, Kickflip nebo jízda po zábradlí. Zkrátka všechny hlavní kousky, které lze provádět na prkně s kolečky. Samozřejmě si můžete své prkno upravit a vaše nejlepší triky jsou nahrávány, abyste se s nimi mohli pochlubit dál.

Pokud jste Riders Republic ještě nehráli, případně vás jen láká skateboarding, tak do 2. 10. běží bezplatný víkend. Titul si můžete bezplatně stáhnout pro PC (přes Ubisoft Connect a Epic Games Store) a obě generace konzolí PlayStation a Xbox. Současně je hra ve slevě.