Na testovací servery PS4 a Xbox One verzí PlayerUnknown's Battlegrounds dorazil první patch deváté sezóny. Aktualizace obsahuje novou mapu Paramo. Příjemným zjištěním je podpora 60 snímků za sekundu. Vývojáři umožní hráčům zvolit si nastavení Framerate Priority a zahrát si PUBG při 60fps na PS4 Pro a Xbox One X.

60 snímků za sekundu se testuje. Už dnes ale víme, že ke zvýšení frekvence snímků za sekundu dojde na úkor rozlišení, které bylo sníženo na 1080p. Tvůrci chtějí také zjistit, zda bude možné 60fps na základních modelech současné generace konzolí. Tam by ale pravděpodobně bylo nutné snížit rozlišení ještě více.

Také je nutné dodat, že v rámci hraní může docházet k poklesům snímků za sekundu. Přesto je ale dobré vidět, že PUBG konečně dohání Apex Legends a Call of Duty Warzone, dva největší rivaly na poli battle royale her.

Za předpokladu, že testování dopadne dobře, by měla být aktualizace k dispozici všem hráčům příští týden. Nová mapa Paramo bude deputovat dnes na PC a 29. 10. na konzolích, je součástí deváté sezóny PUBG.

O plánech pro PlayStation 5 a Xbox Series X/S vývojáři nic neprozradili. Pokud hrajete na PS4, nezapomeňte, že s předplatným PS Plus můžete mít PUBG zdarma.