Společnost Sony v předstihu představuje první hru, která bude dostupná v předplatném PlayStation Plus Essential v dubnu tohoto roku.

Jde o asynchronní multiplayerovou hru Meet Your Maker od tvůrců Dead by Daylight ze studia Behaviour Interactive. Dostupná bude od 4. 4. 2023 pro PS5 a PS4. Na stejné datum připadá vydání i verzí pro PC, Xbox Series X/S a Xbox One.

Titul lze popsat jako kombinaci střílečky Doom z pohledu první osoby a kreativního a budovatelského Minecraftu. Hráči se ocitnou v post-apokalyptickém bludišti.

Meet Your Maker nabídne dva režimy: obranu základny a nájezdy. V prvním případě budete stavět základny (bludiště) a budovat jejich obranu, včetně pastí a rozmístěný stráží ovládaných umělou inteligencí. Cílem je postavit pevnost tak, abyste zabránili ostatním hráčům dostat se do jejího středu a zmocnit se skrýše. Od ostatních hráčů může tvůrce těžkého bludiště obdržet pochvalu.

Při nájezdu se naopak pokusíte proniknout do základen vytvořených jinými hráči a získat jejich poklad, aniž byste zemřeli. Tuhle část lze hrát sólo, stejně tak v kooperaci.

Více informací jsme o Meet Your Maker napsali zde.