Star Wars Outlaws čelí velkému množství negativních ohlasů. Akční adventuru kritizují hráči i někteří investoři Ubisoftu, kteří požadují zásadní změny ve vedení a řízení francouzské společnosti. Vývojáři, kteří mají na kontě Avatar: Frontiers of Pandora, reagují na zpětnou vazbu a přinášejí první větší aktualizaci.

Dosud pro Star Wars Outlaws vyšel menší patch na PC. Zaměřil se na zlepšení spotřeby VRAM. Čerstvá aktualizace označená jako Title Update 1.1.2 přináší novinky, opravy i vylepšení. Hlavní změny potěší hráče, kteří ve stealth misích na začátku příběhu nadávali na frustrující následky dopadení. Tvůrci mluví o opravě a vylepšení některých stealth pasáží, kdy by vás stráže neměly tak snadno odhalit. Bohužel podrobnosti neuvedli.

Místo toho zmiňují vylepšené uživatelské rozhraní, opravy v několika hlavních a vedlejších misích, vylepšené animace postav, včetně přidání zcela nových animací, a specifická vylepšení pro počítače a konzole. Na PC je to úprava cut-scén pro ultraširoké obrazovky a zlepšení výkonu/optimalizace. Na PS5 potom oprava trofejí. Konkrétně je zmíněna trofej Old School Cool, kterou hráči nemohli získat a odemknout tak platinovou trofej.

Asi nejdůležitější novinkou je ale zpřístupnění cloudu Ubisoftu. Pokud jste před stažením aktualizace zkoušeli v nabídce uložení nebo načtení postupu nahrát na cloud služby Ubisoft Connect svou uloženou pozici, což mělo být možné už při vydání hry, zobrazila se pouze chyba. Nyní je ale možné vybrat jeden save a uploadovat ho. Pokud se při hraní Star Wars Outlaws na jiné platformě přihlásíte se stejným účtem Ubisoftu, měli byste mít možnost si save stáhnout a pokračovat v hraní.