Tak nakonec to, co dneska uniklo, tak byla pouze krátká část traileru. První trailer na Call of Duty: Modern Warfare 2 je delší a hlavně je v pořádné kvalitě.

Vidíme spoustu záběrů na speciální jednotku Task Force 141, která se skládá ze známých postav. Mezi ně patří John Price, Simon „Ghost“ Riley, John „Soap“ MacTavish, Kyle „Gaz“ Garrick a mexický plukovník speciálních sil Alejandro Vargas. Tihle nebojácní vojáci budou jezdit na člunech, bojovat v noci za použití nočního vidění, zabíjet nožem a jistě na ně čeká mnohem více nebezpečných operací.

Po špatně se prodávajícím Call of Duty: Vanguard sliboval Activision v letošním roce novou éru známé série. Pokračování měkkého restartu Modern Warfare z roku 2019 označuje vydavatel za nejambicióznější díl v historii značky, ale ze židle vás nejspíš nezvedne. Nebo ano?

Je to zkrátka další díl Call of Duty. Má mít propracovanější grafiku a klást větší důraz na stealth.

Trailer potvrzuje předčasný přístup do veřejné bety pro předobjednávky. Beta bude nejprve dostupná pro PlayStation 5 a PlayStation 4. Plná verze dorazí 28. 10. i na PC, Xbox Series X/S a Xbox One.

Pokud čekáte na gameplay záběry, tak ty mají následovat zítra večer na Summer Game Festu.