Hraní napříč platformami je tady, hlásá trailer doprovázející oznámení NBA 2K24. Než se ale začnete příliš radovat, tak cross-play bude k dispozici pouze mezi PlayStation 5 a Xbox Series X/S verzemi hry. Hra vyjde 8. 9. letošního roku také na PC, PlayStation 4, Xbox One a Nintendo Switch.

To bohužel nejsou jediné výhody next-gen verzí. Ty totiž budou mít více funkcí, ale detaily od 2K Sports zatím chybí. Místo toho víme, že na obalu bude počtvrté Kobe Bryant. Zesnulý člen basketbalové síně slávy je hvězdou na dvou ze čtyř různých obálek hry. Bude na obálce standardní edice a Black Mamba Edition za 100 dolarů. Za 150 dolarů se bude prodávat ještě 25th Anniversary Edition se spoustou herního obsahu pro režimy MyTeam a MyCareer.

Další novinkou NBA 2K24 je mód Mamba Moments. Ten bude rekonstruovat některé z Bryantových nejpamátnějších výkonů. Něco podobného bylo v NBA 2K23 s výzvami Jordana. Lákáni jsme ještě na novou převratnou technologii ProPlay, jež má převádět záběry z NBA do hry NBA 2K24.