Ještě před dnešní prezentací Xbox Games Showcase se na internetu objevily informace o Call of Duty: Black Ops 6, včetně hlavního popisku a prvních obrázků. Na samotné prezentaci jsme se zatím dočkali akčního traileru s náznakem hratelnosti. Ke zhlédnutí nahoře.

„Black Ops 6 je špionážní thriller vyvinutý studii Treyarch a Raven, který se odehrává na počátku 90. let 20. století, v období rychlých změn ve světové politice, jako byl konec studené války, po němž USA zůstaly jedinou supervelmocí. Neobvyklý, překvapivý a konvence porušující příběh je to, co charakterizuje Black Ops,“ dočteme se v popisku. Tento příběh nám má zamotat hlavu.

„Kampaň Black Ops 6 nabízí dynamickou hratelnost od okamžiku k okamžiku, která zahrnuje různé herní prostory s velkolepými kulisami a akčními momenty, loupežemi s vysokými sázkami a špionážními aktivitami v utajení,“ pokračuje. 

V multiplayeru bude 16 map, včetně 12 standardních map (6 na 6) a čtyř útočných map určených pro bitvy 2 na 2 a 6 na 6. Na těchto mapách máme vyzkoušet své schopnosti. Pochopitelně nemůže chybět ani ikonický zombie režim. Proti hordám nemrtvých se utkáme na dvou zbrusu nových mapách. Po vydání dojde na dodatečný obsah, který rozšíří multiplayer i zombie režim.

Call of Duty: Black Ops 6 vyjde 25. 10. letošního roku na PC a poslední dvě generace konzolí PlayStation a Xbox. V den vydání bude hra dostupná v předplatném Game Pass. Potvrzena je rovněž veřejná beta.

Přečtěte si naše další aktuální novinky ze Summer Game Festu, včetně Xbox Games Showcase 2024.