Už je to skoro tady! S přelomem dnešního a zítřejšího dne si konečně všichni budeme moci zahrát Cyberpunk 2077. Na konzolích už přímo o půlnoci, v případě PC verze si budeme muset počkat o hodinu déle do jedné ranní.

Internetem nedávno proletěla zpráva, že se na konzolích a PC stahoval přibližně 47 GB patch. Konzolisté si budou muset stáhnout ještě jeden - ten konkrétně zabírá 28 GB. Má se za to, že Update 1.02 funguje jako day one patch.

Podle historie změn v PS5 má nabídnout „řadu stabilizačních vylepšení“, „řadu vylepšení výkonua především „opravu zásadních problémů s postupem a hratelností“.

Přečtěte si také: Cyberpunk 2077 je sci-fi RPG, jaké jsme si vždycky přáli zahrát

Verze na PC podle všeho také dostala update, ale ten by měl zabírat pouze 28 MB. Finální objem hry minimálně na konzolích by teď měl být 102 GB. Fabian Mario Döhla z CD Projektu RED na Twitteru zároveň řekl, že by mělo jít s novým patchem o „úplně jinou hru“. Dle jiných day one patch řeší kritické problémy.

Cyberpunk 2077 vychází na PC, PS4 a Xbox One již zítra, 10. 12., s českými titulky. Hra bude hratelná i na PS5 a Xbox Series X/S přes zpětnou kompatibilitu. Nezapomeňte se mrknout na naši nespoilerovou recenzi, vyzkoušet náš kvíz a také se podívat na dnešní Showtime, v němž vám bude Fiola odpovídat na otázky, na které jste se ptali.