Soulsborne akce Lies of P inspirována Dark Souls a Bloodborne od FromSoftware bude mít pokračování! Hra, která přináší temnější a zlověstnější pojetí klasického příběhu o Pinocchiovi, vzbudila zájem hráčů i novinářů. Společnosti Neowiz Games a Round8 Studio nyní chystají aktualizace a dodatečný obsah.

DLC se nachází v rané fázi vývoje, proto o něm nevíme žádné podrobnosti. Spokojit se musíme s dvěma artworky v novém videu (níže samostatně). V něm šéf vývoje Jiwon Choi poděkoval hráčům za jejich podporu. I když je hra dostupná v Game Passu, tak se podařilo překonat milion prodaných kusů.

Potom Choi bez dalších detailů potvrdil druhý díl Lies of P a na listopad novou aktualizaci. Ta se zaměří na lepší vyvážení zbraní a nepřátel. Také celkově vylepší hru a zmírní obtížnost v počátečních fázích, což mají ocenit noví hráči, kteří se budou moci naučit základy hry. Bonusem bude nové oblečení pro hlavního hrdinu založené na outfitu obchodníka Alidora a nový slot v inventáři, abyste mohli nosit klobouk a brýle zároveň. Brzy bude ještě k dispozici soundtrack.

V DLC, případně v pokračování by mohlo dojít na Dorotku z Čaroděje ze země Oz. Naznačena je na konci příběhu Lies of P. Hra vyšla pro PC, Xbox Series X/S, Xbox One, PlayStation 5 a PlayStation 4.