První ze tří plánovaných bezplatných aktualizací dorazila do Prince of Persia: The Lost Crown. Přináší dva nové režimy a nové kostýmy pro hlavního hrdinu. Těmi módy jsou Permadeath a Speedrun.

V Permadeath na vás čeká velká výzva s jedním jediným životem. Když zemřete, začínáte od začátku celého dobrodružství. Mód najdete po spuštění New Game Plus a za odměnu získáte nový outfit Holo Chroma. Překonání obtížnosti Immortal v Permadeath vám zase odemkne zlatý outfit. Speedrun vás vyzve k co nejrychlejšímu dokončení hry. Podaří-li se vám projít hrou do 10 hodin, odmění vás oblečením Swift Sargon.

Warrior’s Path update obsahuje ještě vylepšení samotné hry. Vedle klasických oprav chyb a problémů je součástí podpora 120 Hz na konzoli Xbox Series S, možnost skrýt HUD nebo širší rozsah poškození a zdraví nepřátel.

Na konci jara bude následovat druhá aktualizace s módem Boss Rush, ve kterém se utkáte s dříve poraženými protivníky. Třetí aktualizace vyjde během léta a obohatí Prince of Persia: The Lost Crown o nové výzvy založené na boji, plošinových částí a řešení hádanek. Na konec roku je v plánu ještě placený příběhový přídavek.