Ubisoft je připraven na Steamu vydat další svou hru. Tentokrát katalog rozšíří Prince of Persia: The Lost Crown. Povedená akční plošinovka ve stylu metroidvanie na platformu od Valve dorazí 8. 8. letošního roku.

Jako všechny jiné hry od Ubisoftu, tak i Prince of Persia na Steamu vyžaduje aplikaci Ubisoft Connect. Nedávno do hry dorazila třetí aktualizace s novým obsahem. Na září pak francouzská společnost slibuje příběhové rozšíření The Mask of Darkness.

Poslední update přinesl Divine Trials, tedy božské bojové zkoušky, ve kterých na vás čekají bossové, stejně tak plošinové výzvy a řešení hádanek. S tím vším souvisejí nové amulety a oblečení. Předtím hra obdržela režim Boss Attack s možností postavit se každému bossovi zvlášť, a to na libovolnou obtížnost. Ve výzvě Boss Rush se zase pokusíte porazit všech 8 hlavních bossů v řadě. První aktualizace přinesla Permadeath a Speedrun. Podaří se vám projít hrou do 10 hodin?

Prince of Persia: The Lost Crown vyšel 18. 1. tohoto roku na PC prostřednictvím Ubisoft Connect a Epic Games Store a má velmi dobré hodnocení. My jsme o hře v recenzi napsali:

„Prince of Persia: The Lost Crown dokonale předvádí, jak může vypadat skvělá skákačka. Ubisoft Montpellier zužitkoval své zkušenosti z Raymana a vdechnul původní myšlence perského prince nový život. A to v téměř dokonalé formě.“