Společnost 2K představila NBA 2K23. Pokračování basketbalové hry vyjde 9. 9. letošního roku na PC, PlayStation 5, Xbox Series X/S, PlayStation 4 a Xbox One.

Oznámení doprovází první trailer a představení dvou speciálních edic s Michaelem Jordanem, legendárním americkým basketbalistou a šestinásobným šampionem NBA. Fanoušci si budou moci koupit NBA 2K23 Michael Jordan Edition nebo NBA 2K23 Championship Edition. Na podrobnosti o obsahu a ceně edic si musíme počkat. Zatím víme, že druhá edice zahrne roční předplatné NBA League Pass, které vám umožní sledovat všechny zápasy nadcházející sezóny NBA.

Mezitím byl potvrzen návrat režimu The Jordan Challenge, ve kterém na vás čeká 15 výzev souvisejících s nejvýznamnějšími momenty kariéry Michaela Jordana, když působil v Chicago Bulls a v národním týmu Spojených států. 10 původních výzev z NBA 2K11 bylo vylepšeno a přidáno bylo dalších pět nových momentů. V nich prožijete kariéru Jordana na vysoké škole, v NBA a v USA týmu. Vše doplní speciální viněty a komentáře jeho spoluhráčů, soupeřů a dalších.