Společnosti Sega a Creative Assembly zvou hráče k vyzkoušení připravované hrdinské střílečky Hyenas skrz první uzavřenou betu. Také přinášejí gameplay trailer představující chaotickou loupežnou akci v nulové gravitaci.

Hyenas od tvůrců Alien: Isolation si budou moci vyzkoušet návštěvníci Gamescomu od 23. do 27. 8. Pokud se do Kolína nad Rýnem nechystáte, tak se můžete přihlásit na Steamu. Tady uzavřená beta poběží od 31. 8. do 11. 9.

K vyzkoušení bude osm specialistů, včetně nováčků. Každá hyena má jedinečné zbraně, schopnosti a osobnost. Úkolem je dát dohromady tříčlenný tým a ukrást cenné zboží. Tím se tady myslí neocenitelná popkulturní kořist miliardářů z Marsu. Akce se bude odehrávat na rozsáhlých tematických lodích Plunderships. Ty se vrací ze Země na Mars napěchované zbožím, které už jen čeká, až ho váš tým ukradne. Vaším cílem je najít a prolomit zabezpečené trezory a před útěkem si nakrást dostatek zboží. V cestě vám nebudou stát je soupeřící hráči, ale tak také „MURF“ – bezpečnostní složky, které budou vzácný náklad chránit do posledního dechu.

Rychlý a zběsilý souboj je zpestřen jedinečnými zbraněmi a schopnostmi každé hyeny. Na každé lodi Plundership jsou také oblasti s nulovou gravitací a některé z nich je možné zapínat a vypínat. Když neřešíte gravitaci, tak přestřelky naberou úplně jiný rozměr. Nepřátelé se na vás mohou vrhnout z každé strany, takže si musíte neustále krýt záda – nebo je přepadnou jako první.

Hyenas mají vyjí v letošním roce na PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S a PC (Steam/Epic Games Store).