Prasátko Peppa se svými rodiči a kamarády opouští rodnou dolinu a vydává se na dobrodružství kolem světa. Malí i velcí hráči se známými postavičkami zavítají do New Yorku, Hollywoodu, Londýna, Paříže, Barcelony, Itálie, Německa nebo Austrálie, kde si prohlédnou místní památky, potkají nové postavy, užijí si vzrušující výpravu a budou sbírat spoustu doplňků a obleků. Suvenýry z cest se vám totiž budou hodit při vytváření vlastního jedinečného a oslnivého rodinného domu.

„Hráči mohou letět do Austrálie a prozkoumat oceán v ponorce, projet se v ikonickém žlutém taxíku po legendárních ulicích New Yorku a navštívit některé z nejslavnějších památek světa, včetně Eiffelovy věže v Paříži a Buckinghamského paláce v Londýně. Hráči se také mohou pustit do navrhování interiérů a upravit si vlastní rodinný dům v Peppově čtvrti,“ láká tisková zpráva.

Hra Peppa Pig: World Adventures, kterou vytvořila společnost Outright Games ve spolupráci s Hasbro, vyjde 17. 3. 2023 pro konzole Nintendo Switch, Playstation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X a PC. Bohužel, česká lokalizace opět nebude.

Zatím si můžete zahrát předchozí díl nazvaný My Friend Peppa Pig. Ten vyšel v roce 2021 a najdete ho i v předplatném Game Pass.