Portál Pornhub zveřejnil statistiky roku 2021, ale proč o tom píšeme tady? Protože vedle nejoblíbenějších kategorií a pornohvězd najdeme trendy ve vyhledávání her a videoherních postav, stejně tak nejpoužívanější konzole pro surfování na tomto serveru.

Ano, herní konzole se používají i pro přehrávání těchto videí. V roce 2021 si z konzolového koláče 60,6 procenta ukrojila značka PlayStation, která si meziročně polepšila o 17,6 %, zatímco PS Vita spadla o 75,7 % na 2,2 %. Nintendo si připisuje pokles o 90,6 % a má 0,4 %, zatímco Xbox má 36,8 %, což je meziroční nárůst o 6 procent.

Nejvyhledávanější videohrou na Pornhubu za rok 2021 je nadále battle royale akce Fortnite od Epic Games. Kostičkový Minecraft povyskočil o dvě příčky na druhé místo. Následuje Overwatch, Pokémon, Brawl Stars, Among Us, FNAF a Genshin Impact.

Co se vyhledávání herních postav týče, tak na prvním místě je Lara Croft, hlavní hrdinka série Tomb Raider. Následuje D.VA z Overwatch, Super Mario a Jill Valentine z Resident Evil 3.

U her a herních postav ale nečekejte, že by tamní uživatelé hledali informace o hrách a hrdinech. Kdepak, hledají jejich sexuální adaptace.

Detailnější statistiky v galerii: