Ještě před vydáním Dying Light 2: Stay Human slíbil Techland pětiletou podporu. Na začátku měsíce to byly dva roky od premiéry této zombie akce a člověk se nestačí divit. Polské studio vyslyšelo fanoušky a vydalo bezplatnou aktualizaci, která přináší střelné zbraně. Pistole, brokovnice, samopaly zásadně mění hratelnost a dělají z Dying Light 2 ještě brutálnější podívanou. Jen se o tom sami přesvědčte v čerstvém traileru.

Navíc Dying Light 2: Stay Human si do pondělí 26. února/februára mohou vyzkoušet všichni na Steamu v rámci bezplatného víkendu. Na počítače a konzole současně vyšla Reloaded Edition, jež obsahuje předešlé aktualizace a příběhové rozšíření Bloody Ties. Reloaded Edition se teď prodává o polovičku levněji.

Pokud už máte původní Dying Light 2, tak na všech platformách by se vám měla standardní edice automaticky upgradovat na Reloaded edici. Tím pádem získáte i Bloody Ties. Takto Techland oslavuje druhé výročí zombie akce.

Brzy máme očekávat Tower Raids a Nightmare Mode. Obě novinky jsou teď na vrcholu seznamu priorit. Tower Raids nabídne útok na věž a jde o odpověď na četné žádosti komunity o kooperativní dungeony. Na cestě by mělo být ještě druhé placené příběhové rozšíření.