Máme špatnou zprávu pro fanoušky Evil Dead. Společnosti Saber Interactive a Boss Team Games oznámily konec podpory hry. Multiplayerová hra zůstane nadále funkční a servery budou v dohledné budoucnosti fungovat, ale nebude dostávat žádný nový obsah. Vývojáři budou řešit jen případné závažné problémy.

Také bylo rozhodnuto zrušit verzi pro Nintendo Switch, která měla vyjít v roce 2024. Hra dorazila v květnu 2020 pro PC, PS4, PS5, Xbox One a Xbox Series X/S. během prvních pěti dnů prodala 500 000 kusů. Letos hra obdržela battle royale režim nazvaný Splatter Royale. V něm se proti sobě postavilo 40 hráčů, zatímco v původní podobě hrajete za drsňáka Ashe Williamse a jeho společníky. Pátý hráč se vžije do démona a musí přeživším zabránit ve zničení Knihy mrtvých.

Za koncem podpory je pravděpodobně podepsáno šetření Embracer Group. Majitel studia Saber Interactive totiž oznámil komplexní restrukturalizaci, jež zahrnuje uzavření studií, propouštění a rušení projektů, které tolik nevydělávají. Mimo jiné to odnesli autoři Saints Row, když Embracer Group zrušila Volition Games. V Embraceru mají také zvažovat prodej Gearboxu, tvůrců Borderlands.