Po úspěšné hře My Friend Peppa Pig, která vyšla v říjnu loňského roku a má velmi kladné recenze od hráčů, se vývojáři ze studia Petoons pustili do druhého dílu. Ten se jmenuje Peppa Pig: World Adventures a příznivce rodinných titulů vezme na interaktivní dobrodružství s cestou kolem světa.

Prasátko Peppa si balí kufry, New York City volá, stejně tak Paříž, Austrálie, Londýn a mnoho dalších míst, kde potkáte nové postavy, užijete si vzrušující výpravy s celou rodinou a budete sbírat spoustu doplňků a obleků. Suvenýry z cest se vám totiž budou hodit při vytváření vlastního jedinečného a oslnivého rodinného domu.

„Udělejte si pizzu v Itálii, projděte se po Hollywood Boulevard, vylezte na Eiffelovou věž, plavte se na výletní lodi a užijte si další místa na své cestě po světě,“ láká tisková zpráva na větší a rozsáhlejší svět. Stát se můžete kočkou, klokanem, kozou, oslem nebo čímkoli jiným.

Bohužel, ani tentokrát nemůžeme počítat s českou lokalizací ve formě textu, natož s dabingem, jenž u dětských her opravdu chybí.

Peppa Pig: World Adventure vyjde 17. 3. 2023 na Xbox Series X/S, Xbox One, PlayStation 5, PS4, Nintendo Switch a PC. Do té doby si můžete zahrát první díl nazvaný My Friend Peppa Pig, který letos dorazil i pro PS5 a Xbox Series X/S, najdete ho také v Game Passu pro PC a konzole Xbox.