Sci-fi střílečka Outriders od Square Enix a People Can Fly bude součástí Xbox Game Passu. V den vydání si ji budou moci bez dalších investic zahrát hráči na konzolích Xbox a mobilech/tabletech s operačním systémem Android (za předpokladu služby Xbox Game Pass Ultimate). Pro PC hra dostupná nebude.

Outriders je third-person akce s RPG prvky zaměřena na kooperaci a krytí. Plná verze vyjde 1. 4. letošního roku na Xbox Series X/S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4 a PC.

Brzy dojde k odhalení dalších her, které budou v následujících dnech a týdnech do Xbox Game Passu přidány. Například 18. 3. dojde na mafiánskou strategii Empire of Sin od Johna Romera a jeho manželky Brendy.

Xbox Game Pass si pro Xbox One můžete pořídit za 259 korun měsíčně a získat neomezený přístup k více než stovce kvalitních konzolových her. Pokud hrajete také online, tak je nejlepší volbou Xbox Game Pass Ultimate, který za 339 Kč měsíčně obsahuje Xbox Live Gold, a navíc přístup do knihovny her z Windows 10 a některé hry také na Androidu (cloud). Plus s Ultimate získáte i EA Play pro konzole - pro PC bude dostupné později.