V Bahrajnu dnes začaly tři dny testování na novou sezónu. Týmy prověřují monoposty a ověřují, zda sedí data z větrného tunelu na skutečné trati. Na tento den čekali nejen fanoušci, ale také vývojáři ze studia Codemasters, aby mohli jednotlivé vozy se vším všudy přenést do digitálního světa.

Na F1 24 dle všeho nebudeme čekat tak dlouho. První oficiální materiály by mohly být k dispozici velice brzy. Za předpokladu, že sedí informace od známého dataminera billbil-kuna. Podle něj F1 24 vyjde 31. května/máje 2024. Majitelé Champions Edition si budou moci zahrát od 28. května/máje.

Billbin-kun očekává odhalení v nadcházejících dnech, jako pravděpodobné datum označil 27. února/februára. Zveřejněny mají být veškeré podrobnosti o předobjednávkách, stanoveno datum vydání a dojde na představení novinek.

Samozřejmostí jsou všechny týmy, jezdci a monoposty pro sezónu 2024. Tak uvidíme, zda dokáže F1 24 šokovat podobně jako mistrovský Red Bull bez bočnic, nad nimiž si Mercedes v posledních letech vylámal zuby.