První polovina března byla pro Game Pass solidní a rozšířila působivou knihovnu her této služby o tituly jako Marvel's Guardians of the Galaxy, FAR: Changing Tides, Lightning Returns: Final Fantasy 13 a další. Příští týdny budou pro předplatitele podobně nabité.

Microsoft představil druhou várku her, která během března dorazí do Game Passu. Očekávat můžete snowboardovou hru Shredders, oficiální závody F1 2021 od Codemasters, komplexní historickou strategii Crusader Kings 3 nebo akční Weird West zasazený do temného fantasy světa Divokého západu.

Nové hry do Game Passu:

  • Shredders (PC, Xbox Series X/S, cloud) od 17. 3.
  • The Dungeon of Naheulbeuk: The Amulet of Chaos (PC, Xbox, cloud) od 17. 3.
  • Tainted Grail: Conquest (Xbox) od 22. 3.
  • Zero Escape: The Nonary Games (PC, Xbox, cloud) od 22. 3.
  • Norco (PC) od 24. 3.
  • F1 2021 (Xbox – EA Play) od 24. 3.
  • Crusader Kings 3 (Xbox Series X/S) od 29. 3.
  • Weird West (PC, Xbox, cloud) od 31. 3.

Do konce měsíce Game Pass opustí: Madden NFL 20 (PC, Xbox, cloud – EA Play), Narita Boy (PC, Xbox, cloud) a Shadow Warrior 2 (PC, Xbox, cloud). Do 11. 4. se máte čas rozloučit ještě s PC verzemi Destiny 2: Beyond Light, Shadowkeep a Forsaken.

Pojďme se ještě jednotlivě podívat na několik her:

Weird West vychází 31. 3. na PC, Xbox One a PlayStation 4 a hráče zve do surrealistického Divokého západu. Titul je popisován jako imerzní simulace s akcí, RPG prvky, zajímavými úkoly a průzkumem podivného westernového světa. Vše se odehrává z ptačí perspektivy a hra se pochlubí rozsáhlými bojovými mechanismy. Ačkoli jsou přítomny střelné zbraně jako revolvery a brokovnice, postavy jako Pigman mohou útočit a srážet nepřátele tupou silou. Ti, kteří dávají přednost plíživějšímu přístupu, mohou samozřejmě lézt prakticky na cokoli a pečlivě plánovat své pohyby.

Shredders dorazí 17. 3. na PC a Xbox Series X/S. Hru vytvářejí snowboardisté pro snowboardisty. Vaším úkolem je kvalifikovat se na snowboardovou akci roku a ukázat ty nejšílenější triky, které si dokážete představit, abyste získali divokou kartu do exkluzivního závodu jen pro zvané. Máte dokázat, že na to máte, takže vypilujte jízdu v parku, butterování na sjezdovce, triky na zábradlí a skoky na kickerech a získejte svoji zaslouženou pozici ve světě snowboardingu.

Crusader Kings 3 je komplexní historická strategie s RPG prvky, kterou si od podzimu 2020 mohli užívat hráči na PC. 29. 3. 2022 titul dorazí na Xbox Series X/S a PlayStation 5. V Crusader Kings 3 si zvolíte svůj šlechtický rod a povedete svou dynastii ke sválvě ve středověkém eposu, jenž zahrnuje několik generací. Válka je jen jedním z mnoha nástrojů k nastolení vaší vlády, protože skutečná strategie vyžaduje odborné diplomatické schopnosti, ovládnutí vašeho království a lstivost.