Budování železniční sítě v Train Valley 2 si užívají hráči na počítačích a chytrých telefonech. Na podzim se k nim budou moci přidat majitelé konzolí. Hra v edici Community vyjde 17. 10. letošního roku na Nintendo Switch, Xbox One / Series X|S a PlayStation 4|5. Prodávat se bude za 24,99 eur a měla by obsahovat češtinu stejně jako na PC.

Train Valley 2: Community Edition zahrne dodatečné balíčky Passenger's Flow, Myths & Rails a Editor's Bulletin, stejně tak výběr 158 komunitních úrovní, které pečlivě vybrali vývojáři.

Train Valley 2 je logická manažerská železniční hra. Stanete se majitelem železniční firmy, kterou povedete z dob průmyslové revoluce do budoucnosti. Přitom se budete starat o potřeby měst a továren. To znamená budovat železnice, vylepšovat své lokomotivy a jezdit na čas bez zpoždění či nehod. Hra se postupně stává složitější.

Když už váš přestanou bavit dostupné úrovně, tak si v editoru můžete zkusit vytvořit vlastní. Jinak je na výběr 18 modelů lokomotiv, které si můžete odemknout, a více než 45 druhů vagonů – je na vás, aby vše běhalo co možná nejefektivněji a nejekonomičtěji, zatímco svět kolem vás bude mít čím dál vyšší nároky.